L’objectiu és informar dels edificis de la ciutat que poden optar a una rehabilitació, quan s’obri la convocatòria que esta prevista pel gener de 2023.

L’Ajuntament de Tarragona ha editat un mapa dels entorns residencials de rehabilitació programada, és a dir, les zones on s’ha considerat prioritari actuar per l’estat en què es troben els seus edificis.

Aquest mapa, on es poden consultar els edificis de la ciutat i saber-ne l’any de construcció, el nombre d’habitatges i les dades cadastrals, té l’objectiu principal d’informar si un edifici pot optar a una actuació de rehabilitació que proposa l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

No obstant, els edificis i habitatges que no estan inclosos en aquestes zones, també es poden acollir als ajuts a la rehabilitació “Next Generation” fins al 31 de desembre, i a les convocatòries anuals que va publicant la Generalitat de Catalunya.

El mapa que han elaborat el departament de topografia i els serveis TIC de l’Ajuntament està publicat al geoportal municipal

Pots consultar la noticia del Diari Més Tarragona.