Cicle de conferències sobre l’habitatge

Expliqueu-nos quins temes us preocupen, perquè des del Servei Municipal de l’Habitatge intentarem donar-hi resposta i apropar aquesta informació als ciutadans i ciutadanes.

L’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació de la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge i SMHAUSA, impulsa un cicle de conferències en matèria d’habitatge, amb la finalitat d’intentar donar resposta a les qüestions que més preocupen la ciutadania, les entitats, els col·lectius i els professionals vinculats al sector de l’habitatge.

El 26 d’octubre de 2021 es va pronunciar la conferència “Els límits als preus del lloguer. La Llei per la contenció de rendes de lloguer a Catalunya” al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, per donar a conèixer que Tarragona continua declarada com a zona de mercat d’habitatge tens, difondre com s’aplica la Llei, els drets i deures del llogater i de l’arrendador, i resoldre els dubtes sobre el tema.

Donat que la conferència va tenir molt bona acollida per la ciutadania i els professionals del sector, creiem que pot ser interessant apropar aquesta informació als ciutadans, portant-la als barris de Tarragona.

Per poder adequar el contingut de les conferències a les necessitats i inquietuds de la ciutadania, s’ha obert un procés participatiu per conèixer quins són els temes que més preocupen en matèria d’habitatge i quina és la informació concreta que cal fer arribar a cada barri.

Es tracta d’explicar què cal fer per resoldre situacions en què es plantegen preguntes com “quant de temps tinc dret a estar a l’habitatge?”, “qui paga la reparació de la rentadora?”, “puc fer obres a l’habitatge?”, “el propietari pot vendre el pis?”.

Amb la finalitat de conèixer les vostres inquietuds sobre habitatge, podeu contestar una enquesta, per via telemàtica o presencialment als diferents centres cívics de la ciutat. Amb els resultats obtinguts, es podran determinar els llocs on es faran les conferències i el seu contingut.

Conferències que s’adapten a les teves inquietuds

Explica’ns quins temes et preocupen sobre l’habitatge. Farem una xerrada que s’adapti a les teves inquietuds. Accés a l’enquesta…

 

Última xerrada

Conferència “Els límits als preus de lloguer. La Llei per la contenció de rendes de lloguer a Catalunya”

Vídeo de la conferència celebrada el dimarts 26 d’octubre de 2021 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.