El Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes de l’Ajuntament de Tarragona rep aquest segell que acredita l’aplicació de criteris de bona gestió als habitatges socials i les persones usuàries després d’un procés d’avaluació de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili .

El Certificat de Bona Gestió d’Habitatge Social (CVS) és un segell de qualitat creat per la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili que avalua i acredita el compliment de 44 paràmetres de bones pràctiques tant en la gestió del parc d’habitatge social com en la gestió de les persones beneficiàries d’aquest parc.

El Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA), empresa pública de l’Ajuntament de Tarragona, ha estat la primera empresa pública en aconseguir la certificació en la categoria estàndard, assolint així els criteris de qualitat exigits durant el procés l’avaluació. Ha rebut aquest matí l’acreditació, la primera que es lliura a la demarcació de Tarragona. Durant l’entrega, l’equip de la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili encarregat d’avaluar i acreditar a l’empresa pública, s’ha reunit amb SMHAUSA per explicar extensament els resultats de l’informe.

Més informació a: Dairi digital